Conopida la otet

de luminita20_2006 in Conserve, 5 Oct 2009 | 61499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 conopide
  • 4 morcovi
  • 1 litru otet
  • 1,5 l apa
  • foi dafin
  • piper boabe
  • boabe mustar
  • boabe coriandru
  • 2 cani zahar
  • 2,5 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la otet:

Conopida se spala bine( se lasa in apa). Intr-o oala se pune otetul apa, sarea, zaharul, si condimentele, se une pe  foc. Conopida se rupe buchetle iar morcovul se taie rodele. Cand da in clocot otetul se trece prin el conopida si morcovul , nu se lasa sa firaba, si se pune in borcan apoi se toarna otetul cu apa deasupra se pune folia sau capacul si se da la rece.

Se foloseste la friptura de porc sau alte preparate din carne grase

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

21.10.2012, 10:14

Gioo ma bucur tare mult ca ti-a placut

rahau_constantin 1

13.10.2013, 08:18

A iesit super ! Multumim pentru reteta !

ggabi 1

25.09.2014, 15:34

In cate borcane si de cati litri(borcanele), intra cantitatile acestea? Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogonele murate