Conopida pane

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 5099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida
  • 3 oua
  • faina
  • apa minerala
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Am rupt conopida buchetele si am pus-o la oparit in apa cu sare.

Cat conopida s-a scurs, am batut 3 oua cu putina sare, am adaugat faina si apa minerala.

Buchetele de conopida le-am trecut prin faina, apoi prin compozitia de ou si le-am pus la prajit in baie de ulei.

Noi le-am servit simple, doar cu gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.08.2012, 20:32

Mai mai ce harnicuta!

Sim0na 1

10.08.2012, 21:07

Multumesc fetelor!

bliss 1

29.08.2012, 13:07

pt cui ii place usturoiul, merg cu mujdei de usturoi de n-au treaba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida la aburi cu oua si branza