Conopida pane

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 5724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida
  • 3 oua
  • faina
  • apa minerala
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Am rupt conopida buchetele si am pus-o la oparit in apa cu sare.

Cat conopida s-a scurs, am batut 3 oua cu putina sare, am adaugat faina si apa minerala.

Buchetele de conopida le-am trecut prin faina, apoi prin compozitia de ou si le-am pus la prajit in baie de ulei.

Noi le-am servit simple, doar cu gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]