Conopida pane

de deyutzky in Mancaruri de legume, 15 Noi 2013 | 10914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mica
  • 2 oua
  • faina
  • 2-3 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Spalam bine conopida si o rupem buchetele.

Punem apa cu sare intr-o oala iar cand incepe sa fiarba adaugam buchetelele de conopida si le lasam aprox 10 minute la fiert.

Le scoatem si le scurgem de apa, apoi le bagam sub un jet de apa rece si iar le scurgem.

Le punem intr-un bol si punem sare si piper dupa gust.

Batem ouale cu laptele si un praf de sare.

Se da fiecare buchetel prin faina si prin ou dupa care se pun in uleiul incins.

Se scot buchetelele pe un servetel pentru a se absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]