Conopida pane

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 22220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4 oua
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • usturoi pudra(optional)
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se desface conopida in buchetele, se spala apoi se lasa in apa usor sarata pt 10 minute dupa care se pune la fiert cu un praf de sare. Cand e gata se pune sa se scurga bine intr-o strecuratoare.

Din oua,faina,sare,piper si pudra de usturoi se prepara un aluat ca o smantana. Se trec buchetelele de conopida prin acest amestec si se prajesc in ulei pana devin aurii. Se pun pe hartie absorbanta sa eliminam surplusul de ulei si se servesc calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

FlyingRoo 1

21.04.2010, 19:55

Suna minunat si delicios insa daca nu te superi as numi-o snitel de conopida

Asta pentru ca panè se refera la metoda de acoperire cu pesmet.. Daca ar fi sa avem un cuvant in romana pentru asta (panè este frantuzesc) ar fi probabil impainit (breaded in engleza)

Oricum ar fi este o reteta minunta pentru vegetarieni si nu numai.

nadina73 1

21.04.2010, 20:05

sa sti ca nu te contrazic ai mare dreptate,asa e multumesc mult

babi5 1

18.11.2013, 17:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu mamaliguta prajita