Conopida Pane

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2014 | 3919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida
  • 1-2 oua
  • faina
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida Pane:

Conopida se rupe buchetele si se pun la fiert circa 10 minute(sa nu fie prea fiarta,ca altfel se sfarama,trebuie sa ramana mai tare).

Intr-un castron amestecam 1 ou(atata am folosit),punem condimentele si faina cat cuprinde,astfel incat compozitia sa nu fie nici groasa,nici subtire.

Conopida se lasa la scurs,pana se scurge toata apa,dupa care se trec buchetelele prin compozitia de ou cu faina si se pun la prajit in ulei.

Se scot pe un servet de hartie.

 

TIPS-URI

1

Se servesc atat calde,cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida Pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane