Conopida pane

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2016 | 5828 vizualizari

 

Copacei gustosi serviti cu un  sos de usturoi si busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • Pesmet
  • Oua
  • Faina
  • Sare/piper
  • Condiment de gratar
  • Ulei pt prajit
  • 1 iaurt mic
  • 2 catei usturoi zdrobiti
  • 1 vf de lingurita cu busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Punem la  fiert  apa  intro oala mai larga; curatam conopida si o desfacem in buchetele. Cand clocoteste APA, punem sare si conopida. Fierbem cateva minute pana se patrunde conopida, apoi lasam LA racit. Batem ouale( EU am folosit vreo 5) cu sare si condiment de gratar,pregatim farfuriile cu faina si pesmet. Dupa CE s-a tacit conopida presam piper; luam fiecare buchetel si I'll trecem pe rand prin faina,ou si pesmet si punem LA prajit intrun tuci cu ulei pana se rumenesc frumos. Pregatim un  sos delicios  din usturoi frecat cu sare, apoi amestecam cu iaurt simply si LA final adaugam busuiocul. Servim cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida impanata