Copanele cu bacon

de Tuxedo in Pui, 12 Dec 2013 | 5386 vizualizari

 

De obicei nu cumpar bacon (sunculita impanata si afumata) deoarece imi place prea mult ca sa nu-l mananc :-D asa ca am facut un sacrificiu si am cumparat un pachetel, ca de, o data la 1 an am si eu voie sa mananc asa ceva :-) si, ce sa fac eu cu el? ceva mai sofisticat am zis, nu oua in tigaie cu bacon, ca d-astea stie sa faca toata lumea, nu ca nu ar sti sa faca si copanele cu bacon, dar hai, am zis ca poate ar fi o idee pentru o masa mai festiva sau daca va plisctisiti de carnea fada de pui, puteti sa o imbogatiti cu feliute de bacon, ca tare bune sunt!

 

INGREDIENTE

  • 12 copanele
  • 1 pachetel de bacon sau 12 bucati lungi
  • piper
  • cimbru
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu bacon:

Simplu ca buna ziua nu?

Spalam copanele cu apa rece (neaparat)! Asezonam copanele cu sare, piper si cimbru si apoi rulam fiecare copanel in bacon si le asezam soldateste intr-o tava unsa cu ulei.

Preincalzim cuptorul la 175ºC si le coacem aprox. 40 de minute pana cand se rumenesc frumos.

Le servim calde alaturi de o garnitura de legume si neaparat o salata mare sau le putem prezenta pe masa de Revelion sau alta ocazie speciala.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Pushaa 1

15.12.2013, 10:28

Alina26 1

21.12.2013, 11:40

vreau si eu!!!imi ploua in gura!!!

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:44

arata minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu