Copanele cu usturoi si fasole verde la cuptor

de Rocsi in Pui, 10 Apr 2011 | 9857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele(sau 2-3 pulpe de pui)
  • 300 gr fasole verde(eu am avut congelata)
  • 250 rosii intregi decojite in suc propriu
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o canita mica de vin
  • 2-3 linguri ulei
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu usturoi si fasole verde la cuptor:

Fasolea verde o punem la decongelat.

Copanele  de pui le spalam bine si le tamponam cu niste servete de bucatarie de surplusul de apa.

le condimentam cu sare,piper si boia de ardei.

le punem intr-un bol si turnam vinul peste ele.

le acoperim cu folie si le dam la frigider cam 30 minute.

luam o tava de aragaz si o ungem cu ulei.

asezam copanele in tava.

fasolea verde o spalam si ii dam drumul printre copanele .

rosiile le taiem cuburi si le imprastiem deasupra.

usturoiul il curatam ,il tocam si il presaram deasupra.

condimentam cu putina sare si fasole.

introducem tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

lasam acolo pana carnea si fasolea sunt bine facute.

apoi scoateti,asezati pe o farfurie si serviti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu usturoi si fasole verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi, salvie si rozmarin