Copanele in sos usor picant

de Andra_Constantinescu in Pui, 29 Aug 2015 | 4250 vizualizari

 

Desi n-am multe sa va povestesc la reteta, va spun ca sunt foarte bune copanelele in acest sos.

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele;
  • sare;
  • o lingura ulei;
  • doua linguri pasta de tomate;
  • 100 ml vin alb;
  • 200 ml apa;
  • o lingurita boia de ardei dulce;
  • oregano uscat;
  • maghiran uscat;
  • busuioc uscat;
  • 1/2 lingurita zahar;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in sos usor picant:

Se curata copanelele, se spala, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei.

Dupa ce s-au rumenit se adauga pasta de tomate, vinul, apa, boiaua de ardei dulce si ierburile aromatice, se amesteca si se lasa la fiert, acoperite cu un capac, pana cand se leaga sosul. Spre final se adauga zaharul si piperul.

Sunt foarte bune servite cu piure de cartofi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in sos usor picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]