Copanele in sos usor picant

de Andra_Constantinescu in Pui, 29 Aug 2015 | 4218 vizualizari

 

Desi n-am multe sa va povestesc la reteta, va spun ca sunt foarte bune copanelele in acest sos.

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele;
  • sare;
  • o lingura ulei;
  • doua linguri pasta de tomate;
  • 100 ml vin alb;
  • 200 ml apa;
  • o lingurita boia de ardei dulce;
  • oregano uscat;
  • maghiran uscat;
  • busuioc uscat;
  • 1/2 lingurita zahar;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in sos usor picant:

Se curata copanelele, se spala, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei.

Dupa ce s-au rumenit se adauga pasta de tomate, vinul, apa, boiaua de ardei dulce si ierburile aromatice, se amesteca si se lasa la fiert, acoperite cu un capac, pana cand se leaga sosul. Spre final se adauga zaharul si piperul.

Sunt foarte bune servite cu piure de cartofi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in sos usor picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe pat de sare