Copanele si aripioare de pui crocante

de Dya Daniela Andrei in Pui, 4 Sep 2015 | 7594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 4 aripioare de pui
  • 2 oua mari
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele si aripioare de pui crocante:

Spargem cele doua oua intr-un bol, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor cu o furculita.

Trecem aripioarele si copanelele prin oul batut si apoi prin malai.

Le asezam intr-o tigaie cu ulei incins si le rumenim la foc potrivit.

Se servesc calde sau reci cu sos de rosii sau mujdei de usturoi.

 

TIPS-URI

1

Malaiul se poate inlocui cu fulgi de porumb maruntiti.

2

Pentru sosul de rosii am folosit: suc de rosii, chilli, busuioc, un catel de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele si aripioare de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]