Corabioare

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 5134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 lamai potrivite
  • 2 conserve de ton in ulei sau apa
  • 4 firicele de ceapa verde
  • 1/2 conserva de porumb
  • 4 linguri cu maioneza
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare:

Se spala lamaile si se taie in doua pe lungime. Li se scoate miezul.

Conservele se scurg de ulei sau apa, si se amesteca cu ceapa taiata marunt, boabele de porumb si maioneza.

Cu salata obtinuta se umplu jumatatile de lamaie si se decoreaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive empanadas / Pateuri cu ton