Cordon Bleu

de gheorghitaanamaria in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2014 | 5726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • kaiser
  • cascaval
  • ou
  • faina
  • menta
  • boia iute si dulce
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Muschiul l-am taiat tip buzunar si l-am batut bine. L-am sarat si piperat si umplut cu kaizer si cascaval. L-am prins cu scobitori si l-am dat prin faina. L-am lasat la rece.

Am facut un amestec din: ou, faina, menta, boia iute si dulce, busuioc. subtiat cu airan, am dat bucatile de muschi de porc prin el si am prajit in baie de ulei incins.

TIPS-URI

1

Cordon Bleu se serveste cu cartofi aurii si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]