Cordon bleu

de ela in Pui, 22 Apr 2010 | 9894 vizualizari

 

pt Mariana,cu dedicatie,pt ca ii place

 

INGREDIENTE

  • 2bucati piept de pui,
  • 2oua,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet,
  • vegeta,
  • un praf de usturoi,
  • faina,
  • 5-6 felii de sunca presata,
  • 5-6 felii de cascaval taiat subtire
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se spala carnea si se sterge cu un sevetel,se taie felii subtiri si se bate ca pt snitel.Pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca,apoi una de cascaval,se impatureste,se prinde cu scobitori.Se bat ouale bine,se adauga sarea,piperul si un praf de usturoi,dupa gust.In farfurii separate se pun faina si pesmetul.Carnea se trece pe rand prin faina,ou,pesmet si din ou si se pune in ulei incins cateva minute pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.Se scoate si se pune pe un servetel ca sa absoarba din ulei/Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui si galuste