Cordon bleu

de ela in Pui, 22 Apr 2010 | 9931 vizualizari

 

pt Mariana,cu dedicatie,pt ca ii place

 

INGREDIENTE

  • 2bucati piept de pui,
  • 2oua,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet,
  • vegeta,
  • un praf de usturoi,
  • faina,
  • 5-6 felii de sunca presata,
  • 5-6 felii de cascaval taiat subtire
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se spala carnea si se sterge cu un sevetel,se taie felii subtiri si se bate ca pt snitel.Pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca,apoi una de cascaval,se impatureste,se prinde cu scobitori.Se bat ouale bine,se adauga sarea,piperul si un praf de usturoi,dupa gust.In farfurii separate se pun faina si pesmetul.Carnea se trece pe rand prin faina,ou,pesmet si din ou si se pune in ulei incins cateva minute pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.Se scoate si se pune pe un servetel ca sa absoarba din ulei/Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute