Cordon bleu

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 5454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 piepti de pui dezosati
  • -4 felii de sunca
  • -4 felii de cascaval
  • -2 oua
  • -2 linguri de faina
  • -2-3 linguri de pesmet
  • -oregano
  • -sare,piper
  • -ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

 Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si oregano.Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie de sunca presata si cate o felie de cascaval.Se ruleaza iar fiecare rulou se prinde in scobitori sa nu se desfaca.

Se trece apoi fiecare rulou prin faina, prin ouale batute si la sfarsit prin pesmet.Se pun la prajit in uleiul incins,intorcandu-se de pe o parte pe alta.Dupa ce au capatat o culoare aurie se scot pe un prosop absorbant de bucatarie.Se servesc calde alaturi de diverse garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

29.04.2010, 09:13

Mihaelar, hai la o portie....................multumesc!.................

Dana Cristea - pusikmea 1

03.05.2010, 09:39

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 10:29

Multumesc,Pusikmea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu sunca