Cordon bleu cu cascaval delaco

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2013 | 8429 vizualizari

 

Saptamana trecuta am primit un cadou neasteptat din partea celor de la Delaco, carora le multumesc tare mult pentru acest cadou delicios

Pe langa multe bunatati am primit si un set de cutite pentru branza, care imi lace la nebunie

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sunca presata/kaiser
  • cascaval delaco (sofia)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu cascaval delaco:

Se spala si se feliaza pieptul de pui. Se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia. Peste fiecare felie de piept de pui se pune o felie de sunculita presata, apoi o bucata de cascaval si se ruleaza cu grija.

Se prinde fiecare rulou cu scobitori si se dau prin faina, ou, pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se poate servi alaturi de o garnitura sau simplu.



Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cascaval delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv a la Carmela