Cornulete

de ana in Dulciuri, 28 Feb 2011 | 13790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr untura
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri otet
  • vanilie
  • faina cat cuprinde
  • Rhata pentru umplut
  • Zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Incorporam toate ingredientele de mai sus si framantam bine pana obtinem un aluat fin. Intidem si taiem aluatul ca in imagini.

Taiem rahatul cubulete si asezam pe fiecare triunghi cate un cubulet,apoi rulam.Cornuletele formate le asezam pe o tava tapetata in prealabil cu hartie de copt.

Le coacem la foc mediu.Cand sunt gata le scoatem din cuptor si la tavalim prin zaharul pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]