Reteta ii apartine lui Timea numai ca eu am modificat putin ingredientele.multumesc frumos pentru reteta sunt foarte buneeeee:)
Intr-un bol mixam oul cu zaharul,dupa care adaugam untul si untura,mixam pana ce se omogenizeaza,
Amestecam drojdia cu putina apa calduta si 1 lingurita zahar,
Intr-un bol mai mare adaugam cca 600 g faina si facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia,amestecul de ou si restul de ingrediente
Incepem sa framantam adaugand treptat faina pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini,
Acoperim si lasam la dospit cca 30 min,
Intre timp taiem rahatul bucatele(trecand cutitul prin faina)
Intindem aluatul intr-o foaie rotunda pe masa infainata,pe care o taiem in tringhiuri,asezam rahat pe partea lata si rulam,
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 15 min pana se rumesc usor,
Cand s-au racit le trecem prin zahar pudra