Cornulete cu ciocolata

de laylalala in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 9214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat frantuzesc congelat, decongelat
  • 1 ou batut cu 2 linguri de lapte
  • zahar candel
  • Pentru umplutura
  • 120 gr caramele, sfaramitate
  • 70 gr fulgi de migdale, usor prajiti
  • 120 gr bomboane Kinder
  • 120 gr bomboane M&M’s cu arahide
  • 100 gr ciocolata cu alune de padure, usor topita
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Se incinge cuptorul la 200⁰C.Se tapeteaza cu foie de copt 2 tavi.

Intr-un blender, se mixeaza toate ingredientele pentru umplutura pana cand se va obine o compozitie legata.Aluatul se intinde apoi se taie in triunghiuri.Se imparte umplutura pe latura mai mare a fiecarui triunghi si se ruleaza spre varful opus.Se aseza cornurile in tava,se ung cu ou apoi se presara cu zahar candel.Se dau la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

susu 1

09.06.2010, 16:17

Arata bine frate dar faci la dulciuri de m-ai terminat. Cati mebri sunt in familie?

laylalala 1

10.06.2010, 17:54

suntem 4 in familie, dar eu fac dulciuri si pentru alte persone dragi deoarece imi place sa le vad zambetul pe buze cand le daruiesc asa ceva

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mar umplut