Cornulete cu dulceata

de ala_oancea in Dulciuri, 28 Oct 2009 | 12093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 gr unt
  • 1 ou
  • 1 zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri smantana
  • 1 borcan de dulceata (eu am folosit de prune si de zmeura)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu dulceata:

Se framanta aluatul, se lasa 30 de minute la dospit. Se imparte apoi in patru si se intind foi rotunde. De taie in 8 triunghiuri, se pune cate o lingurita, doua de dulceata la baza si se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc pana se rumenesc. Sunt excelente ! Le-am topit rapid :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]