Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristinutanicolita in Prajituri, 29 Aug 2014 | 5367 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: cornulete cu gem, cornulete fragede, retete Prajituri
Aluatul dezghetat se intinde si se taie in 12 patrate.
Se pune gemul si se formeaza cornuletele.
Se coc la foc mediu pana se rumenesc usor deasupra.
Inainte de servire se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
de Bucataras 8
de Constelatialeu 9
de Pasiune pentru bucatarie 1
de oanapl 8
cristinutanicolita 1
Rocsi 1
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:35
ieri la 10:06
pe 11.11 la 11:02
pe 10.11 la 10:50
pe 08.11 la 16:18
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
vic 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Chris13 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!