Cornulete cu masline

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2010 | 9083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj din comert
  • unt ptr calit
  • 2 cepe
  • 150 gr de masline negre
  • cateva fire de patrunjel
  • 1 ou ptr uns
  • 100 gr cascaval
  • o lingurita de boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu masline:

Se curata si se taie marunt cepele si se calesc in unt.Se spala si se taie marunt patrunjelul,se razuie fin cascavalul,cand ceapa sa calit se da la rece,dupa racire se amesteca cu maslinele maruntite , verdeata si 50 gr de cascaval.Se intinde aluatul pe planseta de lucru si se taie in patrate egale(eu am cumparat foietaj deja taiat in patrate),se aseaza pe fiecare putina compozitie intr-un colt dupa care se ruleaza.Se da forma unui corn incovoiat ,se lipesc la colturi,se ung cu ou si se presara cascavalul ramas si putina boia pe fiecare.In tava  se pune foaie de copt,se pun cornuletele si se dau la cuptor sa se rumeneasca,sunt foarte bune atat calde cat si reci.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Imbucaturi de pizza din paine