Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca

de Aletta in Prajituri, 5 Oct 2015 | 15254 vizualizari

 

Niste cornuri delicioase, usor de preparat.
Timea, este bucatarul de la care m-am inspirat pentru aceasta reteta.
Va invit sa le incercati ! ;)

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj 400 de grame
  • 4 linguri de crema de ciocolata ( Nutella)
  • 3 linguri de nuca macinata
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • zahar pudra
  • coaja de la o portocala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca:

Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru preserata cu faina si se intinde nu foarte mult pentru a se umfla mult mai frumos cornuletele.

Crema de ciocolata (nutella am folosit eu) se amesteca cu nuca macinata si zaharul.

Compozitia rezultata se intinde peste foaia de foietaj si se taie dreptunghiuri din care se formeaza cornuletele.

Se introduc in cuptorul deja incalzit,aproximativ 20 de minute, sau pana se rumenesc.

Se pudreaza cu zahar pudra , (DR OERKER am folosit eu. )

TIPS-URI

1

Coaja de portocala se poate schimba cu coaja de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cacao si inima de aluna