Cornulete fragede

de nyana in Prajituri, 25 Dec 2009 | 18064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana iaurt
  • 2 cani ulei
  • drojdie cat  o nuca
  • faina cat cuprinde
  • mirodenii
  • rahat
  • nuca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

Se amesteca iaurtul cu cele 2 cani de ulei si drojdia si la sfarsit se adauga faina in ploaie si mirodeniile , se amesteca bine pana cand devine o coca consistenta. Se infasoara  coca in folie de alimente si se lasa la frigider o zi. Rahatul se taie bucatele mici si se zdrobestc si nucile prajite in prealabil. Coca se intinde se iate triunghiuri si se umple cu rahat sau nuca. Se coc cam 20-30 minute la foc potrivit. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]