Cornulete fragede

de mihaelarzv in Prajituri, 6 Feb 2014 | 4016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte
  • un cub de drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri untura
  • sare
  • 1 ou
  • 400 g faina
  • rahat/gem
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

In primul rand,drojdia se dizolva in laptele caldut cu zaharul si o lasam 10-15 minute.

Intr-un castron,faina,sarea,oul si drojdia se framanta pana obtinem un aluat elastic. Pe masa de lucru cernem putina faina si intindem aluatul si il ungem cu untura pe fiecare parte de mai multe ori.

Intindem o foaie si o taiem patratele sau facem un cerc si il portionam la fel ca in imagine.

Se aseaza in tava si se dau la cuptor pt 15 min.

TIPS-URI

1

Se servesc pudrate cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu gem