Cornulete fragede cu gem

de Anett in Dulciuri, 31 Mai 2016 | 2968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa
  • 1 cana ulei
  • 1 cana untura topita
  • 4 cani faina
  • sare
  • 10 linguri gem
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu gem:

Punem ingredientele intr-un bol mare, le amestecam bine. Daca simtim nevoia mai putem adauga faina.

Impartim aluatul fraged in 4 portii, luam prima bucata si intindem. Luam un pahar si taiem cercuri din aluat. Umplam cercurile cu gem si le intindem in doua.

Asezam cornuletele intr-o tava, nu trebuie sa ungem tava, si le introducem in cuptor pana se rumenesc bine.

Trecem cornuletele prin zahar pudra.

TIPS-URI

1

Umplutura poate varia, nuca macinata, rahat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]