Cornulete sarate

de lacrimioara in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2010 | 16358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 1 lingurita sare,
  • 3 linguri untura de porc,
  • un ou pt uns,
  • lapte cat cuprinde
  • branza telemea
  • 1 mana ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete sarate:

Se pune drojdia cu putin lapte la dospit,dupa ce a dospit se pune peste faina si se amesteca cu restul de ingrediente: untura,sare,laptele caldut cate putin pana devine un aluat elastic. La sfarsit punem o mana de ulei ca sa-l modelam mai bine.

Il lasam la dospit 35 minute si cand a crescut se ia, se imparte in 2 si se intinde in forma rotunda dupa care se taie triunghiuri si se formeaza cornuletele,se pun in tava dupa care se mai lasa15 minute sa creasca si se ung cu ou, se presara sare si la alegere branza,susan fiecare ce doreste.Sant gustoase si se pot pastra si pt doua zi acoperite (daca mai raman a doua zi).POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete sarate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

lira 1

29.09.2010, 20:52

ce bune sunt.....

lacrimioara 1

29.09.2010, 22:47

miha am zis 500 ml lapte ca asa mi-a zis mama dar nu trebuie atat pui cat cuprinde aluatu trebuia sa scriu la reteta cat cuprinde o sa modific

lacrimioara 1

29.09.2010, 22:48

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv cu somon afumat