Cornuri

de brunetica in Prajituri, 9 Noi 2011 | 4747 vizualizari

 

Puteti servi aceate cornuri langa cafeluta de dimineata .

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina 
  • 1 cana de  bors 
  • 2 linguri de ulei
  • 25 g. drojdie de bere
  • 2 linguri de zahar
  • esenta vanilie ( sau dupa preferinta ) 
  • faina cat cuprinde 
  • 1 ou
  • dulceata , nutela ( dupa preferinta )
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri:

Topim margarina cu uleiul si lasam la racit .

Drojdia o dizolvam in un pic de bors si o amestecam cu zaharul .

Adaugam margarina cu restul de bors , cu esenta si amestecam bine dupa care incepem sa adaugam faina pana rezulta un aluat si il lasam  la crescut pana isi dubleza volumul la loc caldut. 

Presaram pe masa faina si intindem foaia de cornuri , le taiem dupa cat de mari sau mici le dorim .

Le umplem cu nuttela , scortisoara  si caramel  ( cum le preferati )

Le ungem cu ou batut 

Le coacem la foc mediu in cuptorul incalzit 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]