Cornuri sarate cu branza si sunca

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 5943 vizualizari

 

mie imi plac aluaturile sarate...indiferent de care...si m-a luat o pofta...pt sotul meu am facut cornuri dulci....

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 10 g drojdie proaspata
  • 2 lg margarina
  • sare
  • lapte cat cuprinde
  • 2 maini de parmigiano
  • 2 felii de sunca
  • crema de branza( am avut eu)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri sarate cu branza si sunca:

drojdia se dizolva in apa calduta , se pune sarea si un praf de faina si se lasa la cald, sa dospeasca putin. Se pune apoi peste faina, se adauga margarina topita si laptele caldut si se framanta bine pana se dezlipeste de mana si aluatul crapa. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Se imparte coca in doua apoi se ruleaza fiecare foaie pe masa sub forma rotunda, se taie in triunghiuri si se presara pe fiecare triunghi branza de care aveti si am mai pus eu felii de sunca...tot o tineam prin frigider degeaba...Se coace  la 200 grade cam 30-40 min. Ale mele au cam prins deasupra...dar in mijloc au fost moi si bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri sarate cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (Cartofi gratinati)