Coronita cu branzeturi la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2013 | 5449 vizualizari

 

micul dejun este servit... :)

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 2 linguri pasta de rosii (in care am adaugat 2 linguri de apa rece)
  • busuioc uscat
  • 100 gr.branza telemea
  • 2 felii de cascaval (gata feliat)
  • 100 gr.cascaval ras
  • cateva masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu branzeturi la cuptor:

Lasam aluatul la dezghetat.

Il intindem pe masa de lucru si decupam un cerc cu ajutorul capacului de la tigaia dry cocker, apoi decupam mijlocul cu o cana.

Asezam aluatul in tava, ingrosam putin peretii exteriori ai tartei cu un alt rand de aluat (vezi foto) si ungem tarta cu pasta de rosii in care am adaugat 2 linguri de apa.

Presaram busuioc uscat; incepem sa decoram tarta dupa bunul nostru plac.

Lasam pentru final cascavalul ras care trebuie presarat ultimul peste intreaga tarta.

Dam tarta la cuptor pentru cca 30 min la temperatura medie spre mare si cand e aurie o scoatem din cuptor, o portionam si o servim asa fierbinte langa un pahar de suc de rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu branzeturi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu spanac si cascaval