Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt

de iry-gabriela in Porc, 23 Mai 2012 | 6473 vizualizari

 

..........nu ma dau in vant dupa carnea de porc dar la cum a fost preparat va spun sincer se topea in gura de bun ce era!

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de coaste de porc.
  • sare ,piper
  • 1l bere,
  • mujdei de usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt:

Coastel se spala, dupa care se condimenteaza cu sare si piper dupa care se aseaza pe gratar. Din cand in cand se stropesc cu bere si se intorc pe ambele parti pana se patrud foarte bine. Dupa fiecare intoarcere se stropesc cu bere, dupa care se lasa iar pe gratar, apoi se intorc si se stropesc iar pana se se coc foarte bine.   

Atentie trebuie rabdare si nu se lasa sa se prajeasca deodata, ci doar putin cate putin pana se patrunde toata berea.

Se serveste cu mujdei de usturoi si iaurt.

TIPS-URI

1

berea are rol de a fragezi carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

raluxas 1

24.05.2012, 18:55

ti se face pofta numai citind numele reteti... arata demential si deja vreau si eu sa fac!!

iry-gabriela 1

24.05.2012, 23:23

va tuc pe toate

COSTEO 1

22.04.2013, 23:45

Bun tare!ce bine ca are si usturoi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie