Cosulet cu fructe

de matilda in Dulciuri, 22 Mar 2011 | 5855 vizualizari

 

un dulce sa pacaleasca pe cei ce nu mananca fructe

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • un castron de fructe diverse
  • 2 linguri zahar
  • o lingura lichior de migdale
  • o ciocolata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet cu fructe:

La un cosulet se folosesc 6 foi spring roll pastry(foi placinta)

Fructe: pepene galben, papaia, fruct dragon, piersica, boabe de struguri negri, kiwi, capsuni,... asta am pus eu -astea imi plac mai mult,
taiate cuburi mari,2 linguri zahar,o lingura lichior migdale,se amesteca si se  lasa in frigider

Se rade o ciocolata,pe razatoarea mica.

6 foi, unse cu ulei, stropite cu zahar tos, se aseaza unele, peste altele , nu toate la fel. Formam cosuletul, asezandu-l in sita de fiert legume si inchidem

Le bagam la cuptor pentru 10 minute la 180 grade, cuptorul incins in prealabil. Le scoatem le dam prin ciocolata rasa, se racesc un pic, le umplem cu fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

matilda 1

23.03.2011, 20:16

multumesc mult tuturor

matilda 1

24.03.2011, 09:00

e foarte bun la gust ,am sa-l pozez cand il gasesti ,sa-l cumperi,

adry88 1

02.06.2011, 16:56

ce bunatati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]