Cosulete aperitiv cu salata a la rousse

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2012 | 6508 vizualizari

 

Inca mai am retete nepostate de la Paste, asa ca zilele astea voi scoate la lumina mai multe retete specifice sarbatorilor.
Cosuletele acestea sunt foarte simpatice si dau bine pe platourile servite alaturi de cei dragi.

 

INGREDIENTE

  •  
  • 3 foi placinta
  • Salata a la rouse:
  • 5 cartofi fierti
  • 2 morcovi fierti
  • 2 castraveciori
  • 2 gogosari
  • sare/piper/
  • maioneza (1 galbenus+ulei),
  • sare, piper
  • Masline – ptr décor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete aperitiv cu salata a la rousse:

Desfaceti foile de placinte, apoi rand pe rand stropiti-le cu putin ulei; aseza-le una peste alta, apoi taie-le sub forma de patrate. Aseaza aceste patrate din foi de placinte in forme de briose/muffins si dati-le la cuptor 6-8 minute. Pregati salata a la rouse: taiati toate legumele in cubulete mici, apoi potriviti de gust, adaugand sare si piper si amestecati totul cu maioneza preparata dintr-un galbenus

Cosuletele obtinute le umpleti cu salata a la rousse si le decoratii cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv cu salata a la rousse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]