Cosulete cu branza si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2013 | 12641 vizualizari

 

cine iubeste merdenelele poate incerca cu increderea aceasta varianta, in forma de cosulete ;)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foi de placinta (din comert)
  • 1 cutie branza "Ceva Fin" Delaco
  • 1 cutie branza de vaca afumata (din Lidl de la Pilos)
  • cca 300 gr. branza telemea de oaie
  • 3 oua
  • 1 punga cascaval ras (pentru gratin)
  • ulei, cca 200 ml pentru uns foile
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu branza si cascaval:

Intai preparam amestecul de branzeturi astfel: folosind mixerul la viteza mare, batem ouale cu branza "ceva fin", adaugam branza de vaca afumata, zdrobita in prealabil cu furculita. La final adaugam telemeaua data pe razatoarea mica.

Asezam formele de briose in tava.

Impartim cate o foaie de placinta in 12 patratele.

Ungem fiecare patratel cu ulei, folosind o pensula de silicon.

In fiecare forma de briosa asezam cate trei patratele/foaie de placinta.

Dupa ce am taapetat toate formele cu foi de placinta aseezam in fiecare forma cate o lingurita din amestecul de branzeturi.

Deasupra presaram cascaval ras (pentru gratin)

Cuptorul trebuie sa fie preincalzit.

Dam tava la copt pentru cca 15 min la 180 grade (sunt gata cand isi schimba foile culoarea din crem in auriu).

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se pot servi cu bere sau suc de rosii

2

inainte de servire le scatem din formele de briose pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces (care se scurge de pe foi)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

25.08.2013, 21:13

Facem parte din aceeasi gasca,adica! Treci sa te imbratisez.....

alba_zori 1

27.08.2013, 17:51

ti-au iesit minunate vecinico,imi plac foarte mult

babi5 1

15.12.2014, 08:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza