reteta e de la Nadina
Cernem faina intr-un bol.Adaugam drojdia si o dizolvatM in apa calduta si o lasam 10 minute a.Adaugam zaharul pe margine cu plicurile de zahar vanilat.In drojdie adaugam esenta si sarea.Incepem sa framantam cu apa calduta pana devine un aluat nelipicios.La sfarsit adaugam uleiul si mai framantam putin si dam la dospit pana isi dubleaza volumul.
Intre timp scoatem samburi din cirese si zarzari si lasam sa se scurga de zeama.Bananele si merele le taiem cubulete si le amestecam cu ciresele si zarzarele.
Intindem aluatul si decupam cerculete cu ajutorul unui pahar sau unei cesti.Asezam cerculete intr-o tava de briose unsa cu ulei.Le ridicam marginile in forma de cos iar in mijloc adaugam cate o lingura din compozitia de fructe atat cat sa acopere cosul impreuna cu sucul lasat de ele.Dam la cuptor pana se rumeneste frumos cosul.
Putem servi cu frisca deasupra daca dorim dar eu nu am avut in casa.