Cosulete cu sunca si branza de capra

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 5590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru o portie
  • Parmezan  Grana Padano
  • 2-3 rosii cherry
  • 100 g ceapa rosie
  • 50 g de castravete
  • 50 g de rosie
  • 2 felii de sunca de pui
  • 100 g de branza de capra
  • 100 g de ardei verde
  • 1 frunzulita de patrunjel, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu sunca si branza de capra:

 Se rade parmezanul pe razatoarea mica, dupa care se ia o tigaie antiaderenta care se pune pe foc pentru a se-ncalzi, nu se pune ulei!!

. Cand tigaia este incalzita se adauga parmezanul, se presara rotund in tigaie fara a se lasa loc intre razatura de parmezan, acesta se lasa un pic pe foc pana prinde un pic de culoare aurie si se va trage tigaia de pe foc iar cu o lingura de lemn se va incerca sa se ridice parmezanul din tigaie fara sa se rupa. Dupa aceea acesta se va aseza pe o canita sau un pahar si va lua forma respectivului  obiect cand se va raci in cateva minute si se va forma un cosulet.

Taiem in cubulete sunca si branza de capra, iar separate legumele: castravetele, ardeii si ceapa julien precum si rosiile cherry in sferturi, se amesteca ingredientele se sareaza si pipereaza si se va trece la umplerea cosuletelor, dupa care se va orna cu o frunzulita de patrunjel.

Pofta Buna

 

TIPS-URI

1

Nu puneti ulei in tigaia antiaderenta

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu sunca si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]