Cosulete de parmesan cu piept de pui si bacon

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 6300 vizualizari

 

INGREDIENTE

     Pentru o portie

  •      Parmezan
  •      Grana Padano
  •      100-150 g piept de pui
  •      3 felii de bacon
  •      100 g de rosii
  •      100 g de ceapa rosie
  •      3-4 masline
  •      2 frunze de salata iceberg
  •      20 ml de zeama de lamaie
  •      Ulei,
  •      sare,
  •      piper,
  •      cimbru



Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de parmesan cu piept de pui si bacon:

 

Se ia bucata de piept de pui se unge cu foarte putin ulei se pipereaza si se pune pe grill(gratar) se adauga  cimbru si un praf de sare. Cand este facut se ia de pe grill si se lasa in asteptare. Ne apucam de pregatirea cosuletului de parmesan dupa cum urmeaza: se rade parmezanul pe razatoarea mica, dupa care se ia o tigaie antiaderenta care se pune pe foc pentru a se-ncalzi, nu se pune ulei, cand tigaia este incalzita se adauga parmezanul, se presara rotund in tigaie fara a se lasa loc intre razatura de parmezan, acesta se lasa un pic pe foc pana prinde un pic de culoare aurie si se va trage tigaia de pe foc iar cu o lingura de lemn se va incerca sa se scoata parmezanul din tigaie fara sa se rupa.

 Dupa aceea, se va aseza pe o canita sau un pahar si va lua forma respectivului  obiect cand se va raci, in cateva minute si se va forma un cosulet pe care noi il vom umple dupa cum urmeaza: se ia pieptul de pui care s-a racit si se va taia in bucati mai mari, vor rezulta  aproximativ 12 bucati, care se impart in 4 bucati si se vor pune pe o felie de bacon si vom face un fel de buchetel. Salata se va taia foarte fin si se va pune zeama de lamaie  se vor toca si rosiile in cubulete iar ceapa rosie, precum si maslinele ca in imaginile  alaturate. Acestea se amesteca si se va umple cosuletul cu ele iar deasupra vom pune buchetelele de piept de pui invelit in bacon.

Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de parmesan cu piept de pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]