Cosulete din rosii

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 5996 vizualizari

 

un aperitiv foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 100 g branza alba
  • 1 lingura de smantana grasa
  • patrunjel verde
  • 6 rosii
  • 1 lingurita de unt tartinabil
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din rosii:

Se alege un cutitas foarte ascutit si cu varf ascutit.Se taie rosiile pe jumatate si apoi se scobesc cu o lingura.Din jumatatile celelate decupam manerele pentru cosulete.

Facem un amestec din branza faramitata , untul moale si smantana, adaugam la sfarsit patrunjelul tocat marunt sau mararul si umplem cosuletele cu acest amestec.Apoi asezam si manerele deasupra sau daca aveti indemanare puteti decupa de la inceput pe laterale bucatile de rosii de deasupra iar manereul sa ramana nedecupat.

Le-am servit alaturi de oua umplute cu masline si mustar.(Am fiert oule, am scos galbenusul si l-am amestecat cu mustar si masline negre tocate foarte marunt.Deasupra am ornat cu maioneza si bucatele de ardei si masline.)

 

TIPS-URI

1

umplutura cosuletelor poate fi facuta si din salata de vinete

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (3)

lia maria 1

12.07.2010, 16:28

Usor si foarte frumos

epurasha2bb 1

12.07.2010, 17:51

mersi lia

Rocsi 1

12.07.2010, 18:52

ce frumoase..dau bine la un aperitiv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti