Cotlet de porc cu piure de cartofi

de -Licurici- in Porc, 24 Iul 2015 | 3266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet de porc
  • 3-4 cartofi albi
  • 50 g unt
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu piure de cartofi:

  • Bucatile de carne le-am spalat apoi le-am dat cu sare, piper si cimbru, pe ambele parti, apoi le-am pus intr-un vas termorezistent si le-am bagat la cuptor.
  • Intre timp, am pregatit piureul de cartofi. Cartofii i-am curatat, i-am spalat si i-am taiat cubulete, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, i-am pasat, am adaugat untul si am potrivit de sare.
  • Am servit cotletul de porc si piureul cu castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca