Cotlet de porc cu sos de praz

de vero_closca in Porc, 4 Oct 2010 | 6275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 4 bucati praz(partea alba)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de praz:

se spala carnea si prazul si se usuca.prazul se taie rondele fine.carnea se presara cu condimente si se pune sa se rumeneasca usor in uleiul de masline.

cand incepe sa prinda o culoare aurie se adauga prazul si se caleste putinapoi se stinge cu vin,se potriveste de sare si se lasa pe foc pana scade putin si prazul incepe sa se "topeasca".

se serveste cu piure de cartofi si salata de ardei copti.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos barbeque