Cotlet de porc cu sos picant

de - Andreea - in Porc, 18 Aug 2012 | 4017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete porc
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingura faina
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 cesti apa
  • 1 lingurita mustar
  • 2 castraveti murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos picant:

Se prajesc cotletele la fel ca cele pentru friptura la gratar. Se sareaza si se tin asa pana pregatim sosul. Se taie ceapa si se prajeste usor cu o lingura ulei. Cand s-a inmuiat se adauga faina si se amesteca. Nu se lasa sa se ingalbeneasca. Se stinge cu vin si apa. Se tine la fiert 1/2 ora la foc mic. Se amesteca sosul cu o lingurita mustar si castravetii taiati rondele. Se potriveste de sare si piper.

Intr-o tigaie se frig cotletele, se aseaza fierbinti in farfurie si deasupra se toarna sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tash-kebab