Cotlet de porc la cuptor

de Gergiana S in Porc, 1 Ian 2014 | 9016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotlet porc cca 1 Kg
  • condimente: sare, piper, boia dulce, boia iute,seminte de chimen, cimbru,piper boabe,
  • 3-4 lg ulei
  • usturoi 4-5 bucati
  • 1 pahar vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor:

Carnea se feliaza in felii de 1 cm- 1,5 cm.Se condimenteaza pe ambele parti.Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza feliile.Printre ele se pun cateii de usturoi.Se mai picura putin ulei peste, o cana de vin si sa da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana ce este gata.

Se poate servi cu ce garnitura doriti.

TIPS-URI

1

Pentru o aroma mai speciala obisnuiesc la carnea de porc sa pun mereu putina scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

01.01.2014, 16:11

Buuun!

Geanina87 1

01.01.2014, 16:56

Zamfira 1

10.01.2014, 21:28

oooo ce minunatie, asa ne place si noua friptura ,,la cuptor", imi place!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu ciuperci