Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

de Bya Ralu in Porc, 14 Mai 2016 | 3021 vizualizari

 

O reteta luata din revista Lidl, tare bun a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 400 g cotlet de porc felii
  • 2 lingurite de mustar
  • 1/2 leg patrunjel
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel:

Intr-un castron adanc punem mustarul, 2 lingurite de apa si patrunjelul tocat marunt, se amesteca compozitia, se pun feliile de cotlet de porc, se ung pe ambele parti si se lasa la marinat timp de 2 ore in frigider.

O tigaie grill o ungem cu putin ulei de masline, punem feliile de cotlet cu sosul format si le prajim pe ambele parti.

Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille cu fasole si friptura de porc cu unt aromatizat