Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi

de madi_marin in Porc, 9 Dec 2011 | 4794 vizualizari

 

Vă propun un preparat rapid şi gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete cu os
  • 1 ardei gras sau capia ( de la congelator)
  • 2 căţei mari de usturoi
  • câteva codiţe de ceapă verde
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carne de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi :

Carnea  se spală, se şterge şi se presară cu condimente. Se pune la prăjit în puţin ulei încins, apoi se adaugă apă şi se pune capacul ca să se înăbuşe puţin. Se pune apă caldă de câte ori e nevoie până ce cărniţa e moale. Când e gata se lasă să scadă apa de tot şi să se rumenească frumos.

Între timp se toaca mărunt ardeiul, usturoiul şi codiţele verzi de ceapă. Se trag la tigaie  pentru câteva minute. Se condimetează cu sare şi piper.

Amestecul de ardei ,usturoi şi ceapă se pune  peste bucata de carne frumos rumenită . Preparatul se serveşte cald.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

madi_marin 1

10.12.2011, 20:47

cris...multumesc.....

Teo 1

10.12.2011, 22:44

apetisant!

madi_marin 1

11.12.2011, 17:44

Teo....multumesc...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Costite si ceafa de porc cu salvie si cartofi zdrobiti