Covridog

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 9810 vizualizari

 

Daca tot am vazut ca este la moda covridogul , am zis sa incerc si eu .
Au iesit buni tare!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa calda
  • 15 gr de drojdie proaspata(jumate de pachetel de 25 gr)
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 300 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 10 bucati de cremvusti
  • 1 bucata carnat picant
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Aluatul

Apa calda se pune in castron , se pune drojdia si se amesteca pana se dizolva.

Se adauga sarea si zaharul.

Apoi se adauga faina in ploaie , amestecand sa nu se faca cocoloase,se framanta pana obtinem un aluat nelipicios care poate fi intins cu sucitoare, daca mai trebuie faina mai punem.

La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat.Se lasa la dospit 30 min.

Se presara faina pe masa si se intinde foaia cu sucitoarea, se taie fasii de 2 cm .

Se aseaza cremvustii si se ruleaza , la fel si carnatul .

Se pun in tava cu hartie de copt , se mai lasa la dospit 15 min.

Se unge cu ou si se da la cuptor la foc mediu 30-35 min.

 

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

Se poate presara pe ei mac sau susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covridog