Covrigei cu susan si mac

de brunetica in Piine, 4 Dec 2011 | 4925 vizualizari

 

Covrigei deliciosi , gustosi care ii putem servi cu bere, intr-o zi friguroasa de duminica alaturi de cei dragi.

 

INGREDIENTE

  • 250g. margarina
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 200 ml. lapte
  • 300g. telemea de oi
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • 30 g. drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu susan si mac:

Topim margarina cu uleiul . Drojdia o dizolvam cu laptele caldut in bolul unde o sa framantam. Adaugam 2 oua, telemeaua de oi data prin razatoarea mica si margarina calduta si topita, amestecam bine si adaugam faina cat cuprinde . Framantam bine pentru a se incorpora toate ingredientele si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Pe planseta de lucru formam suluri mici dupa care le  invartim precum covrigeii, ii asezam intr-o tava, ii ungem cu un ou batut si presaram susan sau mac , ii coacem in cuptorul incins la foc mediu.

TIPS-URI

1

Formele le facem dupa cum dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu susan si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

brunetica 1

05.12.2011, 13:47

Multumesc Mihaelar63

LUK 1

05.12.2011, 19:14

deliciosi

brunetica 1

06.12.2011, 15:08

multumesc Luk

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]