Covrigei cu susan si mac

de brunetica in Piine, 4 Dec 2011 | 4847 vizualizari

 

Covrigei deliciosi , gustosi care ii putem servi cu bere, intr-o zi friguroasa de duminica alaturi de cei dragi.

 

INGREDIENTE

  • 250g. margarina
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 200 ml. lapte
  • 300g. telemea de oi
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • 30 g. drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu susan si mac:

Topim margarina cu uleiul . Drojdia o dizolvam cu laptele caldut in bolul unde o sa framantam. Adaugam 2 oua, telemeaua de oi data prin razatoarea mica si margarina calduta si topita, amestecam bine si adaugam faina cat cuprinde . Framantam bine pentru a se incorpora toate ingredientele si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Pe planseta de lucru formam suluri mici dupa care le  invartim precum covrigeii, ii asezam intr-o tava, ii ungem cu un ou batut si presaram susan sau mac , ii coacem in cuptorul incins la foc mediu.

TIPS-URI

1

Formele le facem dupa cum dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu susan si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]