"Cozonac" de carne

de mihaelar63 in Mezel de casa, 11 Dec 2014 | 12999 vizualizari

 

Am avut ramasa o mana buna de carne tocata de la prepararea unei ciorbe de perisoare . Decat sa o congelez am ales sa prepar un cozonac de carne .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne tocata vita+ porc
  • 100 gr masline
  • 150 gr carnaciori semi-afumati
  • 150 gr morcovi
  • 150 gr mini-mozzarella
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 tija telina apio
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cozonac" de carne:

Morcovii , telina , ardeiul si ceapa  se taie  cuburi si se amesteca cu carnea, ouale , pesmetul ,mozzarella , masline ,carnaciori rondele , sare si boia . 

Se uda o foie de copt si cu ajutorul ei se formeaza un sul de carne tocata care se transfera cu tot cu hartie intr-o tava de cozonac .

Se coace la cuptor  30-40 minute pana incepe sa se rumeneasca si este ferm la apasare .

Se taie dupa racire .

Serviti cu garnitura preferata ca fel principal , cu verdeturi ca aperitiv .

TIPS-URI

1

Se poate servi si rece la mic-dejun sau in sandvis la pachet .

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cozonac" de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]