Crap cu rosii la cuptor

de madi_marin in Crap / Caras, 16 Feb 2011 | 6031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de crap
  • 2 rosii
  • 6 catei mari de usturoi
  • condimente pentru peste
  • amestec de piper cu lamaie de la Kamis
  • sare
  • ulei

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu rosii la cuptor:

Bucata de muschi de crap se spala, se sterge si se portioneaza. Se unge cu ulei si se presara cu putina sare, cu condimente si piper cu lamaie. Bucatile se pun in tava mare de aragaz  tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei.

Rosiile se spala, se sterg si li se scoate miezul care se poate folosi la alt preparat. Se taie apoi in cubulete si se amesteca cu 2 catei de usturoi tocati marunt, cu sare si piper. Se pun langa bucatile de peste.

Se da tava la cuptor pana ce pestele e gata.

Se servesc bucatile de peste cu cubulete de rosii deasupra si mujdei de usturoi facut din restul de 4 catei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu sos de lamaie