Crap de dunare copt

de susu in Crap / Caras, 22 Mar 2016 | 4349 vizualizari

 

O reteta delicioasa si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri sau rondele de crap
  • cateva felii de lamaie
  • optionalulei de masline
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap de dunare copt:

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore. Ungem o foaie de aluminiu cu ulei de masline, asezam cate 3 buc de peste si-i ungem si pe deasupra. Punem lamaia peste. Strangem folia pachet si intoarcem marginile pliate in sus sa nu se scurga zeama in tava. Dam la cuptor la 200 de grade timp de 30 de minute, desfacem folia si mai lasam 5-10 minute sa se rumeneasca putin. Puteti servi cu lamaie sau sos din legume coapte : blenduim rosii, ardei capia si usturoi coapte si le amestecam cu ulei de masline, sare si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap de dunare copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap en papillote cu lamaie si pin