Crap la cuptor

de Miha in Crap / Caras, 29 Mar 2011 | 9804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de crap
  • sare si piper
  • cimbru si busuioc
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Carnea se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru jumatate de ora.

Ceapa si usturoiul se toaca marunt, apoi se amesteca un sucul de rosii. Amestecul obtinut se toarna intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Asezam deasupra feliile de peste (cu pielea in jos) si dam la cuptor la foc mediu. Dupa 15-20 de minute intoarcem feliile pe partea cealalta si lasam pana se rumeneste usor deasupra si sosul din vas scade suficient.

Se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Teo 1

30.03.2011, 12:09

orice carne f iarta in suc de rosii,mie mi se pare un deliciu!

Bunica 1

03.04.2011, 08:59

Omul cat traieste invata ! Multumesc, Miha !

adry88 1

06.05.2011, 15:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de crap