Crap la cuptor cu sos de rosii

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 11 Ian 2016 | 2938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap 2-3 kg
  • 1 concerva rosii intregi
  • sare, piper
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • patrunjel pentru final
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de rosii:

Pestele se curata  se taie felii sau dupa dorinta fiecaruia, se poate lasa si intreg si se indulceste cu care se stropeste cu zeama de la lamie si se lasa jumate de ora la frigider  pentru a se marina putin. Intre timp zrobim rosiile la mixerul vertical sa iasa o pasta amestecam cu cimbru si usturoiul zdrobit. Incingem cuptorul la 180 C scoatem tava si turnam sosul de rosii peste peste si punem si cativa catei intregi zdrobiti putin. Se da la cuptor pentru 35 min. sau 45 daca nu este facut. La final se serveste alaturi de mamaliguta sau fara :)cu legume la gratar,  cu patrunjel verde deasupa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu sos de rosii